Android aplikacija (App)

Instalirajte Veseljaci direktno na vasem android aparatu i startujte samo jednim klikom nas portal i radio. Skinite ovde putem
ovog linka i instalirajte direktno app za vas mobilni aparat sa android sistemom. Imate na njemu sve informacije i ponude u kompaktnom izdanju kao i na desktop stranici. Takodje nas mozete slusati bez instalirane aplikacije pod "Radio Linkovi" i odaberete simbol Android.

Gomi op Montag 25 Januar 2016 - 12:51:41
Read/Post Comment: 0
 Druckerfreundlich   PDF von diesem Newseintrags erstellen

 Pocetak emitovanja putem AutoDj-a i servera

Radio Veseljaci pocinje posle duze pauze sa emitovanjem muzike putem servera i AutoDj-a. Pesme cemo redovno obnavljati na Serveru. Sa radom uzivo krenucemo za neko vreme i bicete naravno obavesteni. Planiramo za ubuduce interesantne emisije i muzicki programi. Radimo punom parom sa obradom webstranice kao sa radio serverom da vas omiljeni radio ponovo radi kao sto ste i ranije navikli.

Gomi op Montag 25 Januar 2016 - 12:03:23
Read/Post Comment: 0
 Druckerfreundlich   PDF von diesem Newseintrags erstellen

 Idemo sa vremenom tehnike

Kao i razne mogucnosti slusanja na vasem PC-u sa raznim playerima, tako se trudimo isto da budemo sa vremenom i sa portabilnim tehnickim aparatima. Posetite nas direktno putem vaseg browsera bez ikakve aplikacije na mobilnom aparatu. Imate na njemu sve informacije i ponude u kompaktnom izdanju sa svim informacijama i ponudama kao i na desktop stranici. Samo ukucate na vasem mobilnom aparatu www.veseljaci.eu i stranica ce vam se prilagoditi vasem mobilnom aparatu .Takodje nas mozete slusati bez instalirane aplikacije pod "Radio Linkovi" i odaberete simbol sistema vaseg aparata.

Gomi op Montag 25 Januar 2016 - 12:38:44
Read/Post Comment: 0
 Druckerfreundlich   PDF von diesem Newseintrags erstellen

Wechsle zur Seite  1 2
Novosti